Üdvözlöm!

Szulcsán László Tibor vagyok. 

Örülök, hogy felkereste weboldalam.

Először is engedje meg, hogy itt megjegyezzem: nem vagyok orvos. A "doki" megnevezést az évtizedek során a kedves vendégeim "ragasztották" rám. Vannak, akik szinte csak így ismernek.

Életem egyik legnagyobb álma valósult meg, amikor elindíthattam humán egészségügyi szolgáltatást nyújtó vállalkozásomat országunk déli részén.
1966-ban születtem és már gyermekfejjel éreztem,hogy az emberek gyógyításával, segítésével, jobb életre tanításával szeretnék foglalkozni.
Az élet mégis úgy hozta,hogy csak az 1980-as évek közepétől tudtam folyamatosan képezni magam. A gyógymasszázs alapjaitól kezdve, a klinikai professzorok tanításain keresztül a Tibeti gyógyítás mesteréig, -ami csak belefért az elmúlt 30 évbe- a lehető legtöbb tudást, gyakorlatot és tapasztalatot igyekeztem elsajátítani.
Legnagyobb tapasztalatot saját betegségem felismerése és kezelése jelenti. Ezért is lényegesen közelebb áll gondolkodásom a keleti gyógymódok filozófiájához, mint a nyugati gyógyászathoz.

Fontosnak tartom, hogy amikor valaki hozzám fordul panaszaival, akkor én nem egy fejfájós-, derékfájós vagy ízületi bántalmakkal gyötört páciens látok, hanem az egész szervezetet,-legnagyobb hangsúlyt a gerinc állapotára, helyzetére összpontosítva-, a kialakult tünetek okait keresem és azon okokat figyelembe véve alkalmazom a megfelelő kezelésfolyamatot. Egyetlen célom, hogy visszaadjam minden gyógyulni vágyó embernek azt az állapotot, amit betegsége előtt érzett vagy a lehető legnagyobb javulást eredményezni. Mindezt anélkül, hogy felesleges gyógyszerrel vagy kémiai vegyületekkel terhelné szervezetét.

A 30 éves tapasztalatom azt az elvemet támasztja alá, hogy a testünk belső öngyógyító funkcióra képes, módszeremmel elősegítem a helyes működést; regenerál, karbantart, hogy az összes sejtben a rezgések a megfelelő frekvenciáján működhessenek.

Mára már több ezer ember mondhatja el magáról, hogy kezeléseimnek köszönhetően életkörülményeik jobbra fordultak és egészségesebb életet élhetnek.
Mert ne feledje: könnyebb az egészséget megőrizni, mint a már kialakult betegséget kezelni.

Kérem, keressen fel további információért valamint látogasson meg szalonomban, elérhetőségeimet itt megtalálja.